Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: اگر لباس «آموزش و پرورش گذشته»، امروز به تن دانش‌آموزان نمی‌رود، باید لباس جدیدی برای آن طراحی کنیم. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی نویدادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش امروز در نشست دو روزه نمایندگان شورای عالی آموزش و پرورش در استان‌ها که در باشگاه فرهنگیان در حال برگزاری است، با اشاره به وضعیت آموزش و پرورش در سال ۵۷ تا حال حاضر، اظهار داشت: در سال ۵۸ ـ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵۷، ۳۴۲ هزار معلم فعالیت می‌کرد که این آمار در حال حاضر به ۹۲۷ هزار و ۷۲۴ نفر رسیده است.

وی ادامه داد: در ابتدای انقلاب ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز داشتیم، اما در حال حاضر حدود ۱۳ میلیون دانش‌آموز و با نوآموزان دوره پیش‌دبستانی، در مجموع ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش‌آموز تحصیل می‌کنند.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به وضعیت مدارک تحصیلی معلمان در کشور خاطرنشان کرد: در سال ۵۸ ـ. ۵۷، ۱۱.۷۱ درصد کارکنان آموزش و پرورش دارای مدرک لیسانس و بالاتر بوده‌اند و در حال حاضر این عدد به ۷۵.۸۵ درصد رسیده است، ضمن اینکه در آن زمان ۶۱.۳۴ درصد معلمان دارای مدرک دیپلم بوده‌اند که این میزان در حال حاضر به ۹.۸۳ درصد رسیده است.

نویدادهم با اشاره به آمار دانش‌آموزان بیان داشت: تعداد دانش‌آموزان دوره ابتدایی از ۵ میلیون دانش‌آموز به ۷ میلیون و ۹۴۴ هزار دانش‌آموز رسیده است ضمن اینکه در دوره اول متوسطه از یک میلیون و ۵۳۷ هزار دانش‌آموز در ابتدای انقلاب به ۳ میلیون و ۲۱۸ هزار دانش‌آموز رسیده‌ایم و در متوسطه دوم از یک میلیون و ۸۸ هزار و ۳۳۴ دانش‌آموز به ۲ میلیون و ۶۰۴ هزار و ۷۵۹ دانش‌آموز در حال حاضر رسیده‌ایم.

وی با اشاره به میزان باسوادی افراد در جامعه از سال‌های ۱۳۵۵ تا ۹۵ در سنین ۱۰ تا ۱۹ سال، گفت: در سال ۵۵، ۶۸.۱ درصد افراد باسواد بوده‌اند که این میزان در سال ۹۵ به ۹۵.۲ درصد رسیده است. ضمن اینکه در سنین ۱۰ تا ۴۹ سال در آن زمان ۴۵.۸ درصد باسواد بودند که در حال حاضر درصد باسوادی به ۹۴.۷ درصد رسیده است؛ همچنین در سنین ۱۰ تا ۲۹ سال از ۵۹.۸ درصد در سال ۵۵ به ۹۷ درصد باسوادی در سال ۹۵ رسیده‌ایم.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۸ میلیون بی‌سواد در کشور داریم، افزود: حدود ۹۰ درصد جمعیت کشور باسواد هستند که این تغییر در میزان سواد جامعه باعث رشد آگاهی علمی، فرهنگی و سیاسی شده است. ضمن اینکه گسترش ارتباطات و تعاملات ملی و جهانی، تقویت هویت فردی و افزایش مطالبات شهروندی و نیز افزایش انتظارات از نظام آموزشی از جمله پیامد‌های تغییرات آماری در میزان باسوادی در آموزش و پرورش شده است.

نویدادهم با تأکید بر اینکه اگر نظام آموزشی نتواند همپای تحولات جدید حرکت کند بازنده میدان خواهد بود، گفت: دانش‌آموز امروز دانش‌آموز ۱۰، ۲۰ و یا ۳۰ سال پیش نیست و نظام آموزشی و کتاب درسی قطعاً باید متناسب با شرایط روز باشد چرا که در حال حاضر خانواده‌ها مطالباتی دارند که اگر جواب ندهیم خودشان آموزش و پرورش دیگری را رقم می‌زنند.

وی تأکید کرد: اگر لباس آموزش و پرورش گذشته امروز به تن دانش‌آموزان نمی‌رود، باید لباس جدیدی برای آن طراحی کنیم ضمن اینکه باید باور کنیم که آموزش و پرورش را به گونه‌ای دیگر دیده، تعریف کرده و مدیریت کنیم تا پاسخگوی مطالبات امروز و فردای جامعه باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۴۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور

مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز از شرکت ۳۰ هزار نفر از دانش آموزان پایه دوازدهم این استان در کنکور امسال خبر داد. - اخبار استانها -

علی حجر‌گشت ‌در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در کرج‌ اظهار داشت: با توجه به اینکه حدود 30 هزار دانش آموز پایه دوازدهم در استان البرز در حال تحصیل هستند، از این رو به نظر می‌رسد که این تعداد دانش‌آموز در کنکور امسال شرکت کرده‌اند.

وی افزود: هر چند امار رسمی شرکت در کنکور توسط سازمان سنجش ارائه می شود اما با عنایت به حضور این تعداد از دانش آموزان در پایه دوازدهم پیش بینی این میزان در کنکور داده شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار تسنیم در کرج در خصوص تعداد دانش آموزان ورودی در سال جدید به آموزش و پرورش استان البرز اظهار داشت: با توجه به تجربه ای که در سال‌های گذشته داشته و همچنین با توجه به مهاجرت بالا به استان البرز پیش بینی می شود، حدود 10 هزار نفر دانش آموز جدید در استان البرز مشغول به تحصیل شوند.

‌حجرگشت ادامه داد: برای این منظور، آموزش و پرورش مقدمات لازم برای حضور این تعداد از دانش آموزان را فراهم کرده و تلاش می کند تا پایان شهریور ماه، کلیه مقدمات حضور دانش اموزان در مدارس را انجام داده و دانش آموزان با خیالی آسوده به تحصیل وارد شوند.

مدیر‌کل آموزش و پرورش استان البرز در ادامه با اشاره به نیاز استان البرز به وجود کمبود کلاس در استان اظهار داشت: اگر بخواهیم تراکم هر کلاس را 25 تا 30 نفر در نظر بگیریم استان البرز به حدود 11 هزار کلاس درس نیاز دارد تاب تواند این دانش آموزان به صورت تک شیفت در مدارس تحصیل کنند.

 ‌حجر‌گشت درباره آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص استقلال آموزش و پرورش شهرستان فردیس اظهار داشت: از آنجایی که این موضوع مدت‌هاست در دستور کار است، کلیه اقدامات استقلال آموزش و پرورش شهرستان فردیس انجام شده و به نظر می‌رسد که در تابستان امسال بتوان استقلال این آموزش و پرورش را اعلام کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند
  • استخدام ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • تجلیل از دانش آموز وظیفه شناس کوچصفهانی
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد