Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-04@11:19:52 GMT

طراحی ۱۵سایت توسط دانش آموز منطقه۱۷

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۸۵۷۴۴

طراحی ۱۵سایت توسط دانش آموز منطقه۱۷

  همشهری آنلاین_ رابعه تیموری: ابوالفضل در دنیای رایانه کاربلد است و از آن خوب سردرمی آورد. او ۱۵سایت با موضوع‌ها و زمینه‌های متفاوت طراحی کرده و برای هریک برنامه‌های مفصلی دارد. «ابوالفضل صادقیان مجد» دانش‌آموز کلاس نهم مدرسه نمونه دولتی شهید چمران است.

وقتی دانش‌آموز کلاس ششم بود به دنبال نمونه سؤالات آزمون ورودی مدارس تیزهوشان، همه سایت‌ها را زیرورو کرد، ولی دریغ از یک نمونه سؤال درست و حسابی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن روز هم که آسمان تهران از شدت دود و دم نفسش‌بند آمده بود، ابوالفضل نمی‌دانست مدارس تعطیل شده‌اند یا باید به مدرسه برود. او هرچه به صفحه تلویزیون چشم دوخت، خبر تعطیلی مدارس را تکرار نکردند و سایت‌ها هم آنقدر خبر راست و دروغ نوشته بودند که نتوانست به اخبار آنها اطمینان کند. ابوالفضل وقتی به مدرسه رفت و بعد از اینکه به در بسته خورد، دست از پا درازتر به خانه برگشت، ولی همان روز تصمیم گرفت وقتی بزرگ شد، یک سایت معتبر راه بیندازد تا مردم با خیال راحت اخبار آن را پیگیری کنند. این تصمیم ابوالفضل زودتر از آنچه فکر می‌کرد عملی شد. او در دوره اول مقطع دبیرستان وارد مدرسه نمونه دولتی شهید چمران شد. در این مدرسه دانش‌آموزان اوقات فراغتشان را بیهوده نمی‌گذراندند و ابوالفضل به تشویق همکلاسی‌اش «علی رحیمی» به یادگیری طراحی سایت مشغول شد.  

یک راه میانبر پرزحمت

ابوالفضل هنوز در پایه هفتم و در آغاز راه بود، اما پس از مدتی سرک کشیدن به سایت‌های مختلف و سبک و سنگین کردن مطالب آنها فکر می‌کرد یک طراح سایت قابل شده است. فراخوان همکاری کمپینی، محاسبات ابوالفضل را بر هم زد و او را از اشتباه درآورد. در این فراخوان فهرست بلندبالایی از مهارت‌های موردنیاز برای طراحی سایت نوشته شده بود و ابوالفضل که دلش می‌خواست با آنها همکاری کند، هنوز این توانایی‌ها را نداشت. او اهل راه‌های میانبر بود و برای فرار از یادگیری طولانی مدت این مهارت‌ها به دنبال راه کوتاهی بود. او تابستان در کلاس‌های تولید محتوا و کدنویسی سایت شرکت کرد و با الفبای کار آشنا شد، ولی برای تکمیل اطلاعات و مهارتش به جای شرکت در این کلاس و آن دوره، در اتاقش نشست و خط به خط مطالب آموزشی که در سایت‌های اینترنتی نوشته بود، خواند و تمرین کرد. ابوالفضل تابستان آن سال از اتاقش بیرون نیامد و حتی همراه خانواده‌اش به مسافرت نرفت، ولی در پایان تابستان سایت خبری «خبریکو» را طراحی کرد که از ویژگی‌های یک سایت حرفه‌ای چیزی کم نداشت.  

گروه وب‌سایت‌های ایرانیان

تبلیغات محدود باعث شد از سایت خبریکو چندان استقبال نشود. ابوالفضل دوستی به نام «امیررضابندی» داشت که عاشق موسیقی بود و از اینکه در سایت‌های اینترنتی نمی‌تواند به موسیقی‌های روز دنیا دسترسی پیدا کند، شاکی بود. ابوالفضل به پیشنهاد او سایت موسیقی راه انداخت که مخاطبان زیادی پیدا کرد و سبب شد او و دوستانش گروه وب‌سایتی که شامل ۱۵ سایت مختلف در زمینه تکنولوژی، فیلم، خرید و فروش و تجارت و... بود، راه‌اندازی کنند و نام «گروه وب‌سایت‌های جامع ایرانیان» را روی آنها بگذارند. هزینه راه‌اندازی این گروه وب‌سایتی از روی هم گذاشتن پول توجیبی‌های اندک بچه‌ها تأمین شد و مغازه کوچکی که پدر ابوالفضل به‌عنوان دفتر کار دراختیارشان گذاشت دم و دستگاهشان را تکمیل کرد، اما پس از طی هفت‌خوان و آماده کردن ابزار موردنیازشان تازه به اول ماجرا و دریافت مجوز برای فعالیت سایت رسیدند. گذر از این‌خوان از عهده بچه‌ها برنمی آمد و به چند نوجوان کم‌سن مجوز نمی‌دادند. پدر و مادر ابوالفضل که تلاش و دقت بچه‌ها در تولید محتوای موثق و جذاب برای سایت‌ها را دیده بودند، پذیرفتند مجوز به نام آنها صادر شود.  

آرزوی اینترنت رایگان برای مناطق محروم

تاکنون ۳سایت گروه وب‌سایتی به نام‌های دمانیوز، دماتک و دماموزیک راه‌اندازی شده و ابوالفضل و دوستانش آنها را می‌چرخانند. ابوالفضل می‌گوید: «الان من و ۵نفر از دوستانم برای ۳سایت تولید محتوا می‌کنیم، ولی برای اداره هر وب‌سایت لااقل به ۳نیرو نیاز است و وقتی ۱۵ سایت را فعال کردم از همسن‌هایم دعوت به همکاری می‌کنم.»

اعضای گروه از درآمد تبلیغاتشان برای خود آب باریکه‌ای درست کرده‌اند و امیدوارند با راه‌اندازی سایت‌های دیگر درآمد مناسبی به دست آورند. «مسعود محمدی» دبیر کار و فن‌آوری مدرسه شهید چمران که حامی و مشوق ابوالفضل بوده، می‌گوید: «ابوالفضل و دوستانش خیلی زود وارد دنیای کسب و کار و فعالیت‌های علمی جدی شده‌اند و به خوبی هم از عهده آن برآمده‌اند، اما اگر از سوی مسئولان حمایت نشوند آسیب جدی می‌بینند و استعدادشان به ثمر نمی‌نشیند.» ابوالفضل آرزو دارد امکان استفاده رایگان از خدمات وب‌سایت ایرانیان را برای ساکنان مناطق محروم و دورافتاده کشور به وجود آورد تا آنها بدون زحمت و صرف هزینه به اطلاعات مختلف دسترسی داشته باشند.  

کد خبر 515012 برچسب‌ها مهارت‌ها فوت‌ و فن محله همشهری محله اختراع - ثبت منطقه ۱۷

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محله همشهری محله اختراع ثبت منطقه ۱۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۵۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان خبر داد.

اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میزان ترک تحصیل دانش‌آموزان در این استان در دوره متوسطه دوم بیشتر از دوره‌های دیگر است. ترک تحصیل در دوره متوسطه اول نیز بیشتر از دوره ابتدایی است. در واقع، در دوره گذر از ششم به هفتم و نهم به دهم ترک تحصیل بیشتر است.

وی ادامه داد: در این استان ۲۴ هزار و ۲۳۴ نفر در مقطع متوسطه دوم مشغول به تحصیلند که ۱۵ درصد آن‌ها ترک تحصیل می‌کنند. همچنین حدود ۴۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان ترک تحصیل می‌کنند.

اکبری بیان کرد: ۶۵ درصد افرادی که در این دوره ترک تحصیل می‌کنند دانش‌آموز پسر و ۳۵ درصد دخترند. ازدواج دانش‌آموزان دختر و مشغول به کار شدن دانش‌آموزان پسر از جمله مهم‌ترین دلایل ترک تحصیل دانش‌آموزان در دوره متوسطه دوم است.

۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در خراسان شمالی تعیین تکلیف شدند

عصمت بدخشان، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل دوره ابتدایی در این استان تعیین تکلیف شدند.

وی اظهار کرد: در سامانه شهید محمودوند ۱۳۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی در این استان ابلاغ شد که با پیگیری‌های انجام‌شده ۱۱۱۱ دانش‌آموز تعیین تکلیف شدند و ۲۰۰ دانش‌آموز هنوز باقی مانده‌اند.

بدخشان توضیح داد: از ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل که در سامانه یادشده به این استان ابلاغ شده، ۴۵ دانش‌آموز فوت کرده بودند و ۴۸ دانش‌آموز نیز به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند. دو دانش‌آموز جذب مدارس دینی (حوزه‌های علمیه) شده‌اند و والدین ۸۱ دانش‌آموز نیز اعلام کردند که فرزندان‌شان جثه کوچکی دارند و امسال نیز پیش‌دبستانی را سپری می‌کنند.

به گفته وی، چهار دانش‌آموز به علت اشتغال به کار، ۳۹ دانش‌آموز به علت فقر مالی خانواده، ۳۹ دانش‌آموز به علت ابتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج در این استان از تحصیل بازمانده‌اند. ۲۵۰ دانش‌آموز نیز استثنایی بودند، ۲۲ دانش‌آموز بی‌سرپرست و بدسرپرست بودند و ۱۳۲ دانش‌آموز نیز به علت مهاجرت داخلی از تحصیل بازمانده‌اند.

وی تاکید کرد: پوشش تحصیلی دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره ابتدایی در سال گذشته ۹۸.۶۲ درصد بود که از میانگین کشوری بالاتر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • دانش‌آموز دختر در لالی به ۳ نفر زندگی دوباره بخشید
  • دانش‌ آموزی که فرشته نجات سه نفر شد
  • مدرسه‌ای با یک معلم و یک دانش آموز
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • مدرسه‌ای در روستای کَش طالقان با سه دانش آموز
  • حضور ۳۰ هزار دانش‌آموز کرجی در کنکور امسال