Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان با تلاش سه ماهه سه نفر از دانش آموزان عضو کانون خلاقیت،نوآوری و شکوفایی پارک علم و فناوری کرمان شیرآب شنیداری هوشمند برای اولین بار در ایران طراحی و ساخته شد.

"محمد حسن زاده" دانش آموز نخبه کرمانی در پایه دوازدهم ریاضی فیزیک مشغول به تحصیل است که  به کمک دو نفر از دوستانش موفق به ساخت شیرآب غیر تماسی و شنیداری هوشمند شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دانش آموز نخبه کرمانی گفت: شیر آب طراحی شده از طریق صحبت کردن قادر به اجرای دستورات است، علاوه بر این شیر طراحی شده قابلیت باز و بسته شدن از طریق سنسورهای مادون قرمز بدون تماس دست را دارد.

وی با اشاره به اینکه این نوآوری علاوه بر اینکه می تواند در صرفه جویی آب نقش موثری داشته باشد، به دلیل عدم تماس با شیر آب در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و سایر آلودگی ها موثر است مطرح کرد: در طراحی این دستگاه از امکانات مکانیکی، الکترونیکی و برنامه نویسی استفاده شده است، با استفاده از نرم افزارهای برنامه نویسی دستورهای مربوط به سنسورهای دستگاه ارائه شده و دستگاه عمل می کند.

محصول بومی با یک چهارم قیمت نمونه خارجی نیازمند حمایت سرمایه گذاران

این دانش آموز نخبه کرمانی عنوان کرد: اغلب قطعات این دستگاه را خودمان طراحی کرده و ساختیم و غالب مواد اولیه ایرانی و بومی هستند و تنها بخش کوچکی از قطعات نرم افزاری خارجی است ضمن آنکه محصول تولید شده ما هیچ نمونه مشابهی در داخل ندارد و نمونه خارجی شبیه محصول ما و نه با همه امکانات در بازار موجود است.

حسن زاده در تشریح شاخصه های این دستگاه نسبت به نمونه خارجی گفت: قیمت محصول تولیدی ما حدود یک چهارم مشابه خارجی است و این دستگاه نسبت به نمونه خارجی دارای سنسورهای مادون قرمز، سیستم شنیداری قابل تنظیم و تایمر می باشد.

این دانش آموز نخبه کرمانی تاکید کرد: تاکنون فرد سرمایه گذاری که هزینه های تولید این محصول را برعهده گیرد و روانه بازار کند، داوطلب نشده اما در تلاشیم تا این اتفاق به زودی رخ دهد.

وی افزود: کارخانه های ساخت شیرآلات یکی از مهم ترین مراکز بازاریابی این محصول به شمار می روند و امیدواریم این محصول به زودی در خط تولید این واحدهای تولیدی قرار گیرد.

حسن زاده با تاکید بر اینکه ما برای ادامه راه نیازمند حمایت مسئولان و سرمایه گذاران هستیم، قطعا با راه اندازی خط تولید این محصول عده ای مشغول به کار می شوند و می توانیم کارآفرینی مطلوبی داشته باشیم گفت: پارک علم و فناوری کرمان در همه مراحل اجرای این طرح یاری گر ما بود و تامین مالی این پروژه از طریق این مرکز صورت گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پارک علم و فناوری کرمان استانی علمی و آموزشی دانش آموز نمونه خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۳۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت

شرکت نورث‌راپ گرومَن، پهپاد زیردریایی بدون خدمه مانتا رِی (Manta Ray) را طراحی کرده که ماموریت‌های طولانی‌مدت انجام می‌دهد و محموله‌ها را به اعماق اقیانوس میبرد.

به گزارش فرادید، مهندسان یک پهپاد زیردریایی خودران مونتاژ کرده‌اند که آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی ایالات متحده (دارپا/DARPA) قصد دارد از آن برای ماموریت‌های دوربرد در اقیانوس استفاده کند.

این پهپاد که «مانتا رِی» نام دارد، با الهام از ماهیان پالیده‌خواری به همین نام با بدن‌های الماس‌شکل و باله‌های بال‌مانند ساخته شده است. این نمونه اولیه که شرکت هوافضایی و صنایع جنگ‌افزاری نورثراپ گرومَن (Northrop Grumman) آن را طراحی کرده و ساخته، یک پهپاد فوق‌العاده بزرگ است که می‌تواند مأموریت‌های طولانی‌مدت و بارگیری‌شده را بدون نیاز به پشتیبانی و تعمیرات انسانی انجام دهد.

این پهپاد پس از استقرار، می‌تواند با لنگر انداختن در بستر دریا و خوابیدن در حالت کم‌مصرف، در انرژی صرفه‌جویی کند.

تاد لیویت، معاون سیستم‌های دریایی و اقیانوسی در نورثراپ گرومَن، در لینکدین نوشت: «من هیجان‌زده هستم که یکی از اولین تصاویر مانتا رِی را که به طور کامل در تأسیسات آناپولیس ما مونتاژ شده، بازنشر کنم.»

دارپا برنامه مانتا رِی را سال ۲۰۲۰ راه‌اندازی کرد تا طراحی خودرو‌های زیرآبی را بهبود ببخشد، از جمله توسعه تکنیک‌هایی برای افزایش ظرفیت بار و صرفه‌جویی در انرژی.

این شرکت در وب‌سایت خود اعلام کرده که نمونه اولیه‌ی مانتا رِی نورثراپ گرومَن چندین ویژگی منحصر به فرد را برای ایجاد «غافلگیری استراتژیک» ادغام می‌کند. این ویژگی‌ها عبارتند از خودگرانی، ظرفیت حمل تجهیزات برای پشتیبانی از ماموریت‌های مختلف، عملکرد‌های صرفه‌جویی در مصرف انرژی و پیوستگی عملکردی به این معنا که طرح را می‌توان جدا و دوباره سرهم کرد. این پهپاد در پنج کانتینر حمل و نقل استاندارد نیز قرار می‌گیرد، به این معنا که می‌تواند در سراسر جهان حمل و مستقر شود.

دیگر خبرها

  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • پخش مستندی که ساخت آن پنج سال طول کشید/ «نائب الامام» در شبکه افق
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند
  • موزه‌های آنلاین طراحی شد