Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@09:42:58 GMT

طراحی نرم‌افزار دانش‌آموزی در مهریز 

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۴۷۱۶۵

طراحی نرم‌افزار دانش‌آموزی در مهریز 

ایسنا/یزد دانش‌آموز مهریزی با طراحی نرم‌افزاری، خلاقیت و ابتکار را چاشنی آموزش‌های مجازی کرد.

«دانیال ابویی» دانش‌آموز طراح این نرم‌افزار دانش‌آموزی در خصوص ویژگی‌های آن، تصریح کرد: آزمایشگاه، نمایشگاه مجازی، ارتباط آنلاین با مدیریت و معلمان، مسابقات و جشنواره‌ها و دیگر برنامه‌ها از بخش‌های مختلف این نرم افزار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین به یک سری رفع محدودیت‌ها در این نرم‌افزار اشاره‌ کرد و افزود: این نرم افزار در زمینه سرعت و ترافیک هیچ محدودیتی ندارد و در انتشار اولیه آن بین ۱۰ تا ۱۳ هزار دانش‌آموز دیده شده است و ظرفیت به مراتب بالاتر را دارد.

ابویی با بیان این که ساخت این نرم‌افزار یک ماه طول کشیده است، خاطرنشان کرد: این نرم‌افزار با وقت‌گذاری زیاد و هزینه اندک طراحی شده  و با حمایت مسئولان می‌تواند نه تنها در استان و حتی در کشور آن را انتشار داد.

«سید کاظم حسینی المدواری» مدیر  آموزش و پرورش مهریز همچنین گفت: این نرم‌افزار برای اولین بار در استان یزد توسط پژوهش‌سرای مهریز آماده شده و دارای برنامه‌های متنوع است.

وی افزود: نرم‌افزار پژوهش‌سرای دانش‌آموزی مهریز در دوران کرونا در کاهش هزینه رفت و آمد دانش‌آموزان و ادامه بحث‌های پژوهشی دانش‌آموزان نقش موثری دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان یزد، «حسین ابویی» مدیر پژوهش‌سرای دانش آموزی  مهریز نیز گفت: با توجه به محدودیت‌های وجود دانش‌آموزان در پژوهش‌سرا با این نرم‌افزار می‌توان آموزش‌ها را به دانش‌آموزان ارائه داد و ارتباط موثری با آن‌ها داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آموزش و پرورش مهريز آموزش مجازی نرم افزار دانش آموزان دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۷۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال

معاون آموزش‌وپرورش چهارمحال‌وبختیاری گفت: اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران چمعالی، ۱۸ سال بلاتکلیف مانده بود ، اما حالا این اردوگاه تعیین تکلیف شد و از فاز یک این اردوگاه تا پایان تابستان بهره‌برداری خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، امین سلیمانی، امروز _پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به بزرگداشت با اشاره به چالش‌های روبه‌رو آموزش‌وپرورش بعد از شرایط کرونا، اظهار کرد: افت تحصیلی دانش‌آموزان، آسیب‌های جدی به فضای کاربردی مدارس، اقناع دستگاه‌های متولی برای بازگشایی مدارس و عدم حضور بلند مدت دانش‌آموزان در کلاس‌های درس از چالش‌های جدی پسا کرونا برای آموزش و پرورش بود.

وی با اشاره به معلمان نمونه استان، افزود: جعفر عالیپور معلم متوسطه اول و سلمان رستمی آموزگار دوره ابتدایی دو نفر از معلمان استان هستند که به عنوان معلم نمونه کشوری شناخته شدند.

معاون پژوهشی، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش‌وپرورش چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به جذب معلم در دولت سیزدهم، تصریح کرد: عدم پیش‌بینی صحیح در حوزه نیرو انسانی آموزش و پرورش ما را با چالش بازنشستگی ۱۳ درصد از معلمان و کارکنان آموزش‌وپرورش استان مواجه کرد.

سلیمانی ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ آزمون استخدامی برگزار شد و سهمیه این استان تنها ۲۹۴ نفر بود، در سال ۱۴۰۱ تعداد یک هزار و ۷۰ نفر جذب و در سال گذشته یک هزار و ۱۴۴ سهمیه و در سال جاری نیز طی هشت آزمون یک هزار و ۵۸۳ سهمیه جذب معلم برای استان لحاظ شده است.

وی با بیان اینکه توزیع شیر رایگان در مدارس یک اتفاق بزرگ در دولت سیزدهم بود، گفت: هفته‌ای دو نوبت شیر رایگان بین ۱۱۲ هزار دانش‌آموز مقطع ابتدایی استان توزیع شد و این توزیع نیز تا پایان اردیبهشت در سطح مدارس استان ادامه خواهد داشت.

معاون پژوهشی، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش‌وپرورش چهارمحال‌وبختیاری، اضافه کرد: اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران چمعالی، ۱۸ سال بلاتکلیف مانده بود، اما حالا این اردوگاه تعیین تکلیف شد و از فاز یک این اردوگاه تا پایان تابستان بهره‌برداری خواهد شد.

کد خبر 750055

دیگر خبرها

  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • افتخارآفرینان کردستانی والیبال دانش آموزی وارد سنندج شدند
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد