Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، وحید سیدهاشمی در گفت‌وگو با مهر، ایجاد اتاق فکر برای برنامه‌های فرهنگی را از ضرورت‌های رشد و بالندگی در این حوزه دانست و اظهار کرد: وظیفه آموزش و پرورش در جهت دهی به افکار مؤثرترین قشر جامعه بسیار خطیر بوده که به لطف پروردگار و همراهی سایر نهادهای همکار، آموزش و پرورش اردبیل در راستای اجرایی کردن فعالیت‌های فرهنگی عملکرد مطلوبی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با اشاره به طراحی و تحریر ۸۵ جلد قرآن کریم به دست دانش‌آموزان اردبیلی گفت: در این امر فرهنگی و معنوی ۴۰ هزار نفر از دانش‌آموزان استان مشارکت و همکاری داشتند که در این طرح هر یک از دانش‌آموزان ۱۶ سطر از قرآن کریم را در یک برگ تک رو در یک اقدامی جالب‌تر به همراه صفحه‌آرایی با طراحی دست نوشته‌اند.
 
رئیس اداره امور قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان ادامه داد: هر یک از جلدهای قرآن ۶۰۰ صفحه دارد که برای نخستین بار در کشور این اتفاق به دست دانش‌آموزان اردبیل رقم خورده است که بعد از اردبیل در یکی از استان‌های کشور ۲۰ جز از قرآن کریم را اعضای نهضت سوادآموزی همان استان به صورت دست‌نویس کتابت کرده‌اند.
 
سیدهاشمی همچنین از برگزاری جشنواره تولید محتوای دانش‌آموزی در استان خبر داد و تصریح کرد: این اقدام و برنامه فرهنگی و حتی آموزشی برای نخستین بار در کشور به عنوان فعالیت سرآمد شناخته که در آن ۴۰۰ اثر الکترونیکی تولید و گردآوری شد.
 
وی در تشریح این برنامه فرهنگی گفت: در این برنامه هر یک از مفاهیم قرآنی در قالب محتوای ۱۸۰ ثانیه‌ای تولید و طراحی که در طراحی این کارها از گرافیک جالب و جذاب استفاده شده است که بعد از داوری اثرهای ارسالی به آموزش و پرورش از ۱۲ دانش‌آموز استان به عنوان صاحبان اثر برتر تجلیل و قدردانی شد.
 
این مسئول به تأثیر کرونا در کاهش مشارکت‌های دانش‌آموزان در طرح‌های فرهنگی و آموزشی اشاره کرد و افزود: قبل از شیوع کرونا مسابقات کتابخوانی استان با مشارکت ۹۰ هزار نفری برگزار می‌شد که این مهم در مهر ماه ۱۳۹۹ به ۱۵ هزار نفر کاهش یافت که در عین عدم حضور دانش‌آموزان در مدارس ما توانستیم در مدارس استان تعداد قابل توجهی از کتاب مسابقات را به فروش برسانیم.
 
سید هاشمی از برگزاری مرحله منطقه‌ای مسابقات دانش‌آموزی در اردیبهشت ۱۴۰۰ خبر داد و اظهار کرد: ۷۵۰ مورد اثر به صورت فیلم در رشته‌های قرائت، اذان و مداحی به آموزش و پرورش استان ارسال خواهد شد.
 
وی همچنین به سابقه برگزاری مسابقه استعداد شناسی مداحی در استان اشاره و اذعان کرد: از حدود ۱۱ سال گذشته این مسابقات به صورت مداوم در استان با هدف استعداد پروری و نخبه‌شناسی برگزار می‌شود که امسال نیز مرحله استانی این مسابقه با حضور داورانی اصیل در ۱۴ رشته به صورت حضوری و آنلاین در استان برگزار می‌شود.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۹۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری

صادق ستاری فرد، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: فقر حرکتی دانش‌آموزان یکی از مهم‌ترین معضلات ما است.

وی با بیان این که سبک زندگی، رژیم غذایی، فعالیت و بازی دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان با شیوع بیماری کرونا تغییر کرده است؛ افزود: نرخ چاقی دانش‌آموزان ۱۰ درصد افزایش یافته و به ۳۳ درصد رسیده؛ به گونه‌ای که از هر ۳ دانش آموز یک دانش آموز با معضل چاقی و اضافه وزن مواجه است.

ستاری فرد با اشاره به این‌که آمار مذکور نگران کننده است؛ تصریح کرد: بخشی از مشکلات چاقی به مدرسه، بخشی به خانواده و بخشی به نظام اجتماعی، فرهنگی و سلامت کشور مربوط است.

او ادامه داد: فقر حرکتی دانش‌آموزان، چاقی و ضعف قوای جسمانی دانش‌آموزان مسئله‌ای ملی است که باید تمام ارگان‌ها، دستگاه‌ها و مردم برای رفع این مشکلات به وزارت آموزش و پرورش کمک کنند.

وی افزود: آینده کشور به دست دانش‌آموزان امروز است؛ در همین راستا نیازمند عزم و برنامه ملی هستیم که باید چیده و به آن عمل شود.

او ادامه داد: ما به سهم خود کیفیت بخشی درس تربیت بدنی  و فعالیت دانش‌آموزان در خارج از ساعات آموزشی اوقات فراغت و مسابقات جشنواره‌ها را دنبال می‌کنیم.

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که بازهای مجازی و رایانه‌ای رقیب تحرک و ورزش دانش آموزان شده است؛ تصریح کرد: ما برای جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان مسابقات ورزشی مادر دختری، پدر پسری برگزار کرده‌ایم.

به گفته ستاری فرد، اگر دانش‌آموز به لحاظ سلامت جسمی و روحی در موقعیت مناسب نباشد، یادگیری مناسبی نخواهد داشت؛ به همین دلیل دانش‌آموزان باید در ساحت‌های علمی و جسمی تقویت شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور